BESTUUR

Dagelijks bestuur FysioZorg Haarlemmermeer

thumb

Erik Kramer voorzitter

In 2004 ben ik afgestudeerd als fysiotherapeut en in 2009 afgestudeerd als master fysiotherapie en manueeltherapie. Sinds 10 jaar ben ik werkzaam bij Verheul & Weerman Fysiotherapie en ben ik mij geleidelijk gaan richten op klachten van het schoudergebied, voet en enkel. Sinds een paar jaar ben ik tevens werkzaam op de schouderpoli in het Spaarne gasthuis waar ik samen met de orthopedie een gecombineerde poli doe. Daarnaast heb ik samen met de podotherapeut een gezamenlijk voetenspreekuur. Door samen te werken binnen de eerste maar ook met de tweede lijn kan je kwalitatief goede zorg leveren is mijn opvatting. Om als fysiotherapeuten in de Haarlemmermeer samen te werken op het gebied van chronische zorg denk ik dat we niet zonder elkaar kunnen. We moeten onderling afspraken maken, zorgen dat we uniform opereren en zorgen dat we als een stem naar de andere disciplines kunnen spreken. Daarom geloof ik FysioZorg Haarlemmermeer.

Ik ben via de mail te bereiken op voorzitter@ fysiozorghaarlemmermeer.nl

thumb

Ariane Arnold secretaris

Ik ben Ariane Arnold, van oorsprong fysiotherapeut en sinds 2006 werkzaam binnen de eerste lijn als Manager Fysiotherapie. Sinds November 2019 ben ik Manager Fysiotherapie bij Stichting Gezondheidscentra Haarlemmermeer.

Ik geloof dat samenwerking de basis moet zijn om kwalitatief goede fysiotherapeutische zorg te leveren, zonder input van zorgverzekeraars, op monodisciplinair en multidisciplinair gebied. Daarom wil ik met behulp van mijn kennis en mijn ervaring als secretaris bij andere zorginstellingen een verschil maken binnen FZ H en meehelpen de samenwerking te versterken. Samen staan we sterker dan alleen, is mijn motto.

ik ben via de mail te bereiken op secretaris@fysiozorghaarlemmermeer.nl

Arjan Smit penningmeester

Even kort voorstellen, ik ben Arjan Smit, sinds 1991 fysiotherapeut, vanaf 1998 werkzaam in Hoofddorp en sinds 2010 mede praktijkeigenaar van PMC Skagerrak uit Hoofddorp. Voor de komende jaren ben ik de penningmeester van de gloednieuwe Coöperatie FysioZorg Haarlemmermeer.

Na eerst in de kartrekkersgroep gezeten te hebben, de stap gemaakt naar het bestuur van FZ H omdat ik het belangrijk vind dat de fysiotherapeuten in de Haarlemmermeer georganiseerd zijn, zodat we met elkaar kunnen optrekken naar een goede eerste lijns zorg met de juiste zorg op de juiste plek.

Ik ben via de mail te bereiken op penningmeester@fysiozorghaarlemmermeer.nl

Marieke Rolvers – Metselaar communicatie

Mijn naam is Marieke Rolvers – Metselaar.

Na ruim tien jaar als algemeen fysiotherapeut gewerkt te hebben, heb ik in 2012 mijn master opleiding bekkenfysiotherapie afgerond, twee jaar later gevolgd door de opleiding bekkenfysiotherapie voor kinderen. Sinds 2015 ben ik mede-praktijkhouder van Bekkenfysiotherapie Hoofddorp.

Onze praktijk wil ‘zorg met aandacht’ leveren aan iedere afzonderlijke patiënt met zijn of haar specifieke probleem rondom het bekkengebied. Problemen rondom het bekkengebied zijn vaak complex en vereisen ‘specialistische kennis.’ Daarnaast vraagt de zorg rondom bekkenbodemproblematiek om gedeelde zorg.

Wij werken nauw samen met de huisartsen en verloskundigen uit Hoofddorp, Nieuw Vennep en omliggende plaatsen. Maar ook met de specialisten uit het Spaarne Gasthuis bestaat een reeds lang bestaande intensieve samenwerking.

Naast deze multidisciplinaire samenwerking is ook het contact met andere fysiotherapiepraktijken uit de regio van groot belang. Een netwerk waarin we elkaar weten te vinden, er korte lijnen zijn voor overleg en waarin we elkaars kwaliteiten, maar ook onze eigen grenzen kennen kan de zorg voor de patiënt naar een hoger niveau brengen.

Uiteindelijk zijn we met dat doel allemaal zorgverlener geworden.

Als bestuurslid van de FZ H hoop ik een steentje bij te kunnen dragen aan de samenwerking binnen de regio. Ik ben te bereiken via communicatie@fysiozorghaarlemmermeer.nl

 

VACATURE bestuurslid kwaliteit

Wij zijn nog hard op zoek naar een vervanger voor ons bestuurslid kwaliteit.

Els de Wit heeft zich vanaf de oprichting van de FZ H hard gemaakt  voor het belang van kwaliteit en heeft zich voor 200% ingezet. Wij zijn haar dankbaar voor het werk dat zij verricht heeft en trots op wat zij bereikt heeft, onder andere rondom het COPD netwerk.

Helaas is Els eind 2022, wegens persoonlijke redenen, uit het bestuur getreden.

Wij zouden graag een enthousiaste collega verwelkomen als nieuw lid binnen het bestuur.

Mocht je interesse hebben deze taak op je te nemen, laat het ons weten via: secretaris@fysiozorghaarlemmermeer.nl