BESTUUR

Dagelijks bestuur FysioZorg Haarlemmermeer

thumb

Erik Kramer voorzitter

In 2004 ben ik afgestudeerd als fysiotherapeut en in 2009 afgestudeerd als master fysiotherapie en manueeltherapie. Sinds 10 jaar ben ik werkzaam bij Verheul & Weerman Fysiotherapie en ben ik mij geleidelijk gaan richten op klachten van het schoudergebied, voet en enkel. Sinds een paar jaar ben ik tevens werkzaam op de schouderpoli in het Spaarne gasthuis waar ik samen met de orthopedie een gecombineerde poli doe. Daarnaast heb ik samen met de podotherapeut een gezamenlijk voetenspreekuur. Door samen te werken binnen de eerste maar ook met de tweede lijn kan je kwalitatief goede zorg leveren is mijn opvatting. Om als fysiotherapeuten in de Haarlemmermeer samen te werken op het gebied van chronische zorg denk ik dat we niet zonder elkaar kunnen. We moeten onderling afspraken maken, zorgen dat we uniform opereren en zorgen dat we als een stem naar de andere disciplines kunnen spreken. Daarom geloof ik FysioZorg Haarlemmermeer.

Ik ben via de mail te bereiken op voorzitter@ fysiozorghaarlemmermeer.nl

thumb

Ariane Arnold secretaris

Ik ben Ariane Arnold, van oorsprong fysiotherapeut en sinds 2006 werkzaam binnen de eerste lijn als Manager Fysiotherapie. Sinds November 2019 ben ik Manager Fysiotherapie bij Stichting Gezondheidscentra Haarlemmermeer.

Ik geloof dat samenwerking de basis moet zijn om kwalitatief goede fysiotherapeutische zorg te leveren, zonder input van zorgverzekeraars, op monodisciplinair en multidisciplinair gebied. Daarom wil ik met behulp van mijn kennis en mijn ervaring als secretaris bij andere zorginstellingen een verschil maken binnen FZ H en meehelpen de samenwerking te versterken. Samen staan we sterker dan alleen, is mijn motto.

ik ben via de mail te bereiken op secretaris@fysiozorghaarlemmermeer.nl

Arjan Smit penningmeester

Even kort voorstellen, ik ben Arjan Smit, sinds 1991 fysiotherapeut, vanaf 1998 werkzaam in Hoofddorp en sinds 2010 mede praktijkeigenaar van PMC Skagerrak uit Hoofddorp. Voor de komende jaren ben ik de penningmeester van de gloednieuwe Coöperatie FysioZorg Haarlemmermeer.

Na eerst in de kartrekkersgroep gezeten te hebben, de stap gemaakt naar het bestuur van FZ H omdat ik het belangrijk vind dat de fysiotherapeuten in de Haarlemmermeer georganiseerd zijn, zodat we met elkaar kunnen optrekken naar een goede eerste lijns zorg met de juiste zorg op de juiste plek.

Ik ben via de mail te bereiken op penningmeester@fysiozorghaarlemmermeer.nl

Marieke Rolvers – Metselaar communicatie

Mijn naam is Marieke Rolvers – Metselaar.

Na ruim tien jaar als algemeen fysiotherapeut gewerkt te hebben, heb ik in 2012 mijn master opleiding bekkenfysiotherapie afgerond, twee jaar later gevolgd door de opleiding bekkenfysiotherapie voor kinderen. Sinds 2015 ben ik mede-praktijkhouder van Bekkenfysiotherapie Hoofddorp.

Onze praktijk wil ‘zorg met aandacht’ leveren aan iedere afzonderlijke patiënt met zijn of haar specifieke probleem rondom het bekkengebied. Problemen rondom het bekkengebied zijn vaak complex en vereisen ‘specialistische kennis.’ Daarnaast vraagt de zorg rondom bekkenbodemproblematiek om gedeelde zorg.

Wij werken nauw samen met de huisartsen en verloskundigen uit Hoofddorp, Nieuw Vennep en omliggende plaatsen. Maar ook met de specialisten uit het Spaarne Gasthuis bestaat een reeds lang bestaande intensieve samenwerking.

Naast deze multidisciplinaire samenwerking is ook het contact met andere fysiotherapiepraktijken uit de regio van groot belang. Een netwerk waarin we elkaar weten te vinden, er korte lijnen zijn voor overleg en waarin we elkaars kwaliteiten, maar ook onze eigen grenzen kennen kan de zorg voor de patiënt naar een hoger niveau brengen.

Uiteindelijk zijn we met dat doel allemaal zorgverlener geworden.

Als bestuurslid van de FZ H hoop ik een steentje bij te kunnen dragen aan de samenwerking binnen de regio. Ik ben te bereiken via communicatie@fysiozorghaarlemmermeer.nl

thumb

Els de Wit kwaliteit

Ik ben Els de Wit, sinds 2010 fysiotherapeut en sinds 2014 (mede)eigenaar van ME Fysio in Hoofddorp. Ik ben gespecialiseerd longfysiotherapeut (sinds 2011) en actief in diverse netwerken hiervoor. Ik zal mij binnen de FZ H bezig houden met het stuk Kwaliteit. Met name om de kwaliteit van de ketenzorg naar een hoger niveau te krijgen en onze kwaliteit te bewaken.

Ik geloof in samenwerken en gebruik maken van elkaars specialiteiten. Samen staan we sterker, kunnen we gebruik maken en leren van elkaar èn kunnen we cliënten nòg betere zorg geven. Daarnaast is mijn doel om onze kwaliteiten beter zichtbaar te maken bij de verwijzers, zodat meer cliënten bij een specialistische fysiotherapeut komen.

Ik ben via de mail te bereiken op kwaliteit@fysiozorghaarlemmermeer.nl